Vålerenga Fotball

Fotballskoler sommer 2019

Fotballskoler sommer 2019

Påmelding: https://www.superinvite.no/#/invitation/97785e0500...

Vålerenga Fotball Camp Sommer 2019
Beskrivelse Vålerenga Fotball arrangerer Fotball Camp i sommerferien. Vi inviterer alle gutter og jenter født fra 2006-2012 til å delta på et fotballarrangement av høy klasse. Vi har meget kompetente faglige ansvarlige for hver aldersgruppe, samtidig som vi veileder våre yngste trenerspirer til stor glede for våre yngre deltakere.

Campen vil disse ukene ha et profesjonelt faglig opplegg mellom kl.0900-1500 fra mandag til fredag. For å sikre oss mest mulig læring så foregår hele campen på vårt eget treningsfelt utendørs på Valle. Alle som melder seg på vil i uken før campen starter få en epost med mer detaljer rundt uken som kommer. Instruktørene vil bestå av Vålerenga Fotballs Elite- og Ungdomstrenere. Alle instruktørene har god erfaring med spillere på alle nivåer og sørger for at samtlige spillere trives godt og får differensierte sportslige utfordringer. Flere av forrige års instruktører er allerede klare for 2019 sammen med noen nye spennende trenere for året! Det sportslige opplegget bygger på Vålerenga Fotballs skoleringsplan. I tillegg til mye spill så vil deltakerne gjennom uken få øvd seg på overordnede temaer så som føring/finter, pasningspill, forsvarspill og avslutninger. Alle deltakere vil i år få brødskiver med valgfritt pålegg! Vi anbefaler allikevel å ta med sunt tilbehør som yoghurt, smoothie, ekstra brødskiver osv. da det er veldig aktive dager (spises fra kl. 11.30). Frukt serveres som vanlig kl. 14.00 hver dag! - Brødmat til lunsj er inkludert - For en liten ekstra kostnad så finnes det mulighet at levere spillere fra kl.0800 (tir-fre) og hente senest kl.1600.(man-tor) Her vil spillerne være under voksent oppsyn med utstyr tilgjengelig - men får ta egne initiativ til aktivitet!

Nyheter vil bli presentert på Facebooksiden så gå gjerne inn og trykk like på Vålerenga Fotball Akademi. Her kommer og daglige oppdateringer fra campene! Til alle nye og alle erfarne deltagere: Velkommen skal dere være!

Praktisk informasjon:

Program:
* Alle må ha med fotballsko, leggskinner, drikkeflaske.
Mandag
Kl. 0830 Registrering i entreen i Brakka på Valle
Kl. 0900 Presentasjon av trenere
Kl. 0905 Aktivitet begynner
Kl. 1130 Lunsj
Kl. 1215 Aktivitet begynner
Kl. 1500 Slutt for dagen.
Kl. 1500 -1600 Barn kan vente under voksent oppsyn. Dette må meldes ved registering.

Tirsdag-Fredag
Aktivitet begynner kl. 0900.

Vi tåler litt regn - blir det alt for dårlig vær så oppholder vi oss enten i garderobeanlegget eller Vallhall Arena.


Påmelding:

https://www.superinvite.no/#/invitation/97785e0500...

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift